O pa puipui i fafo na faʻaititia le 80% gaosiga i totonu ole 10 tausaga!

E tusa ai ma le tala fou na lipotia mai e le China Ceramic information net, Talu mai Iulai, o le "2022 Ceramic Industry Long March - National Ceramic Tile Production Capacity Survey" na lagolagoina faʻatasi e le China Building and Sanitary Ceramics Association ma le "Ceramic Information" na maua ai le toʻatele o tagata. 600 nofoaga e gaosia ai ma'a sima i totonu o le atunu'u.O le gafatia o le gaosiga o pa puipui i fafo o le tele o laina gaosiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia tele i le lua tausaga talu ai.I le taimi nei, e na o le 150 laina gaosiga o loʻo totoe i totonu o le atunuʻu, ma e naʻo le 100 e mafai ona faʻaogaina masani mo le silia ma le afa tausaga i le tausaga atoa.

talafou4

I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, o le a le mea na tupu i le puipui puipui i fafo?

E tusa ai ma le lipoti mai le Ceramic information net, ua latou iloiloina e iai ni nai mafuaʻaga:

O le mea muamua o le faiga faavae.

O fa'alavelave o pa'u pa'u i fafo e masani lava ona tutupu i aso uma i le atunu'u, ma fa'aleagaina ai mea totino ma fa'aleagaina ai.

talafou3

I le masina o Iulai 2021, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Fale ma Atinaʻe Tau-Talaga i tua le "Catalogue of Construction Processes, Mequipment and Materials for the Elimination of Housing Construction and Municipal Infrastructure Projects e lamatia ai le Saogalemu Gaosiga (First Batch)", lea na taʻua: ona o le faʻaaogaina. ole pa'u sima e fa'apipi'i ai piliki veneer puipui pito i fafo O le pa'u ese ose lamatiaga saogalemu, o lea e mana'omia ai e le tatau ona fa'aogaina le sima mo galuega fa'apipi'i maualuga o puipui pito i fafo e fa'asaga i piliki e maualuga atu i le 15m.E fautuaina e fa'aoga le vali puipui i fafo.

E tusa ai ma manaʻoga o le "Catalogue", e ui lava o isi mea faʻapipiʻi e mafai ona filifilia mo le faʻapipiʻiina o paʻu puipui i fafo maualuga, pe a faʻatusatusa i le maualuga o le teuteuga o le puipui i fafo lea e masani lava o se poloketi, pe a mafaufau i le tau ma le faigata o le fausiaina, e leai se mea e suitulaga i le sima., o lea e toetoe lava tutusa ma le faʻasaina o le faʻaogaina o pa puipui i fafo i luga o le 15m (ie 5 fogafale) fola.E le taumateina ose fa'alavelave mamafa lea i pisinisi piliki puipui i fafo.

O le mea moni, aʻo leʻi oʻo i lenei mea, mo mafuaaga saogalemu, talu mai le 2003, o le tele o nofoaga i le salafa o le atunuʻu na faʻafeiloaʻi faʻasolosolo faiga faʻavae talafeagai e faʻatapulaʻa ai le faʻaogaina o pa puipui i fafo.Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻasaina le faʻaogaina o pa puipui i fafo mo fale maualuluga e sili atu i le 15 fola i Beijing, ma o le maualuga o le faʻaogaina o pa puipui fafo i Jiangsu e le tatau ona sili atu i le 40m.I Chongqing, e faʻasaina le faʻaogaina o pa puipui fafo mo puipui i fafo o fale e sili atu i le 20 fola poʻo le maualuga e sili atu i le 60m ...

I lalo o le faʻamalosia o faiga faʻavae, o isi oloa e pei o puipui puipui tioata ma faʻaofuofu ua faasolosolo malie ona suia piliki puipui fafo ma avea ma oloa autu mo le fausiaina o puipui puipui fafo.

I le isi itu, o mea tau maketi ua faatelevaveina ai foi le faʻaitiitia o pa puipui i fafo.

"O fale puipui i fafo e masani lava ona faʻavae ile inisinia ma maketi i tua, ma faʻainisinia faʻamatalaga mo le toʻatele. O lea la ua faʻaitiitia le manaʻoga mo fanua faʻatau, e masani lava ona sili atu ona faigata mo puipui puipui fafo. Ma o isi oloa e mafai ona faʻatau atu tusa lava pe e le mafai ona fa'atauina i se tau maualalo. A matou o atu i fafo, matou te taulai atu i le inisinia, ma ua leai se mana'oga mo inisinia, ma e leai se mea e te fa'atau atu ai pe a e tipiina tau."O le tagata o loʻo pulea se kamupani i Fujian ua faʻamavae atoa mai le gaosiga o puipui puipui i fafo na faʻalauiloaina.

talafou2

Taimi meli: Sep-30-2022