A'afiaga o La'ei Meafaigaluega Abrasive i le Tulaga Fa'aliga Tile

I le faagasologa o le gaosiga o le tile, o le ofuina o mea faʻapipiʻi e matua aʻafia ai le faʻamalo. O tusitusiga o loʻo faʻaalia ai o le faʻaofuina o mea faigaluega abrasive e suia ai le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o meafaitino i le faagasologa o le polesi, lea e fesoʻotaʻi saʻo i le iila ma le gaʻo o le luga o le tile.

A'o fa'atupula'ia le ofuina o mea faigaluega fa'apolopolo, e mana'omia fo'i le fa'aiila fa'aopoopo po'o le fa'aleleia o le saoasaoa fa'aola e fa'atumauina ai le fa'alelei tutusa. E le gata i lea, o le ofuina o mea faʻapipiʻi e mafai ona aʻafia ai le faʻaaogaina o le malosi i le taimi o le faʻaiila, ona o mea faigaluega e manaʻomia le tele o le malosi e aveese ai le aofaʻi tutusa o mea. O mea faigaluega tuai e mafai fo'i ona o'o atu ai i le iila le tutusa ma maualuga le talatala i luga o le ta'ele, fa'aitiitia ai le matagofie ma le fa'atauva'a o ta'a.

O le mea lea, o le mataʻituina o le tulaga faʻaofuofu o meafaigaluega faʻapipiʻi ma suia i latou i se taimi talafeagai o se laasaga taua i le faʻamautinoaina o le lelei o le faʻapipiʻiina o tile. E ala i le faʻamautuina o mea faʻapipiʻi i se tulaga lelei, e mafai ona faʻamautinoa le susulu ma le mafolafola o luga ole tile, faʻafeiloaʻi manaoga o tagata faʻatau mo taʻaloga maualuga.

I Xiejin, matou te fa'ainisinia a matou abrasives mo le umi o le ola ma le fa'atinoina faifaipea i le fa'aiila o ta'ele. O lo matou faʻamaoni i le tulaga lelei e faʻamautinoa ai oa matou oloa e ausia tulaga maualuga o le alamanuia, tuʻuina atu se tali faʻalagolago mo faʻamaeʻaina sili atu. E ala i le filifilia o Xiejin abrasives, e mafai e le au gaosi tile ona mautinoa o loʻo latou mauaina se uiga lelei e faʻaleleia ai le susulu ma le lamolemole o latou taʻavale, faʻafetaui ma faʻamoemoega o tagata faʻatau. Afai e te manaʻomia nisi faʻamatalaga e uiga i la matou oloa, faʻamolemole lafo mai faʻamatalaga ia i matou e ala i faʻamatalaga faʻamatalaga!


Taimi meli: Sep-18-2024